Veilingen

Voor de leden bestaat de mogelijkheid om kavels in te brengen voor de ledenveiling en de demonstratieveilingen op de ruilbeurzen.
Wilt u inbrengen dan kunt u dat tot 3 weken voor de datum van de bijeenkomst inleveren bij de veilingcommissie.

Veiling 4 oktober 2022.

De komende veilingen van onze club zullen anders zijn dan dat we de afgelopen tijd gewoon waren.

We hebben een behoorlijke grote verzameling aangeboden gekregen om die via onze veilingen aan de man /vrouw te brengen.

Bijna alle kavel zijn op land en jaar in insteekalbum uit gesorteerd en verder verzamelingen van diverse landen in voordrukalbums.

Zoals gebruikelijk liggen de aangeboden kavels van de veiling op de clubavond vanaf 19.00 uur ter inzage in de zaal.

Maar door de grote verscheidenheid in verzamelingen zullen er misschien leden zijn die de aangeboden kavels vooraf graag wat beter zouden willen bekijken.

Of leden die verhinderd zijn om op de clubavond aanwezig te zijn.

Voor die mensen is er de mogelijkheid om 1 week voor de veiling op afspraak de kavels waarvoor interesse is om die bij mij thuis te kunnen bekijken.

Voor diegenen die verhinderd zijn om op de clubavond aanwezig te zijn is er dan ook nog de mogelijkheid om schriftelijk te bieden.

Vraag naar de mogelijkheden.

Veilingmeester Siep Folkerts

0512-351542 of 06-19377302

E-mail folkertssiep@hotmail.com

Biedingen van € 0 tot € 20,00 worden verhoogd met € 1,00

Biedingen van € 20,00 tot € 50,00 worden verhoogd met € 2,00

Biedingen vanaf € 50,00 worden verhoogd met € 5,00

Biedingen vanaf € 100,00 worden verhoogd met € 10,00.

Van de verkochte kavel wordt de verkoopprijs verhoogd met 10% commissiegeld