Activiteiten

Verenigingsavonden

Onze vereniging organiseert in de periode september tot en met april maandelijks op de 1e dinsdagavond van de maand een verenigingsavond in Brede School De Drait, Flevo 190 te Drachten.
Vanaf 2024 verlengen we ons seizoen en is er ook een avond in mei.
De zaal is tijdens deze avonden geopend vanaf ca. 19.15 uur en de avond duurt meestal tot uiterlijk 22.00 uur.

Soms moeten we vanwege feestdagen e.d. uitwijken naar de 2e dinsdag van de maand, de daadwerkelijke data kunt u terugvinden onder het kopje Agenda.

De verenigingsavonden zijn bestemd om als leden even bij te praten, zegels te ruilen of te verhandelen en de inmiddels gebruikelijke veiling van ± 40 kavels die rond 20.00 uur van start gaat.
Elk lid kan hiervoor kavels inbrengen en elk lid mag bieden. Hierover meer onder het kopje Veilingen.
De veilingen zijn een leuke manier om de verzameling uit te breiden of om eens iets nieuws te starten. En natuurlijk kunt u zo ook uw dubbele zegels verkopen.

Bent u nog geen lid van onze vereniging kom dan gerust eens langs tijdens deze avonden om kennis te maken en te kijken of onze vereniging iets voor u is.

NB
De Algemene Ledenvergadering in april is een besloten bijeenkomst en alleen toegankelijk voor leden.

Voor meer onze andere jaarlijkse activiteit, de ruildag, verwijzen we naar het kopje Ruildagen.

Ruilbeurs

Kom gerust langs als u zich wilt oriënteren op postzegels verzamelen.
U kunt dan kijken wat er zoal verzameld wordt of uw eventueel al aanwezige verzameling aanvullen. Er zitten handelaren en ruilers.
Verder zijn er altijd wel bestuursleden aanwezig die u meer kunnen vertellen over de hobby, en natuurlijk onze vereniging.