Ruilbeurs

Iedere eerste zaterdag in maart en november wordt een ruilbeurs gehouden in het wijkcentrum “de Utwyk” aan het Oud Ambacht 116 in Drachten. Gratis entree.

Leden maar vooral ook niet leden hebben hier de gelegenheid om hun verzameling completer te maken. Dit kan door middel van ruilen aan de speciale ruiltafel.

Verder zullen er diverse handelaren aanwezig zijn waar u eventueel uw manco’s aan kunt vullen.

Deze dag is verder een ideale gelegenheid om contacten te leggen of te onderhouden met mede filatelisten.

Misschien wilt u wel [weer] starten met het verzamelen van postzegels. Dan is deze dag een ideale gelegenheid om u te laten informeren.

Vraag gerust naar één van de bestuursleden die aanwezig zijn, wat de mogelijkheden bij Postzegel vereniging Drachten zijn. De zaal is geopend vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur.
Uiteraard houden wij ons deze dag aan de dan geldende Corona regels zoals bij de horeca e.d.