Hoe word ik lid?

Bij onze vereniging kunt u kiezen tussen een simpele versie van het lidmaatschap of een uitgebreidere.

Kiest u voor de simpele versie dan betaalt u alleen voor het lidmaatschap van onze vereniging (contributie 2022:  € 15,-).

Kiest u voor het uitgebreidere verenigingslidmaatschap plus (contributie 2022: € 37,50) dan ontvangt u daarnaast 11 x per jaar het tijdschrift Filatelie en wordt u lid van de bond, dit laatste geeft u o.a. de mogelijkheid om gebruik te maken van hun zeer uitgebreide bondsbibliotheek.

In beide gevallen kunt u deelnemen aan onze verenigingsavonden, ruilbeurzen en de rondzenddienst.

Opgave is mogelijk via het mailadres van onze vereniging (graag vermelden) of bij onze secretaris via zijn mailadres of telefoonnummer.

In uw opgave moeten in elk geval de volgende gegevens staan: voornaam, achternaam, woonadres, mailadres, telefoon (vast en mobiel) en uw geboortedatum).

Na aanmelding neemt de secretaris met u contact op over o.a. het moment waarop u uw lidmaatschap wilt laten ingaan.