Dinsdag 1 februari

Beste mensen, het kan weer. Dus gaan we weer verder waar we gebleven zijn. Dus dinsdagavond is eenieder weer welkom onder de bekende COVID-voorwaarden:
– Bij de ingang kunt u uw handen ontsmetten;
– Dragen van een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen;
– Wij checken uw QR-code, dus neem uw QR-code mee, op mobiel of op papier, een paar bestuursleden hebben de QR-tester op hun mobiel staan;
– Hou in de zaal 1,5 m afstand tot elkaar.

Siep heeft alvast weer een mooie veiling klaar liggen, dus het belooft een mooie avond te worden. Zoals het zich laat aanzien gaat de avond op 1 maart ook door dus u kunt ook nieuwe kavels voor de maartveiling meenemen.

We zie u graag terug dinsdag 1 februari vanaf 19.15 uur

We gaan er van uit dat de komende bijeenkomsten onder de voorwaarden doorgaan, dus zet 1 en 5 (ruilbeurs in de Utwyk) maart en 5 april maar weer in de agenda. 5 april is de jaarvergadering.

Wist u trouwens dat het bestuur nog steeds leden zoekt? Dus wilt u wat meer doen voor uw vereniging, meldt u dan aan.

Ook zien we graag nieuwe leden komen.