Informatie over de vereniging

De veiling voor 8 januari staat ook weer klaar.

De zaal is open vanaf 19.15, de veiling start om 20.00.

De vereniging bestaat sinds 1955 in Drachten. Drachten zelf moet nog groeien als het initiatief genomen wordt om een postzegelvereniging op te richten. Het eerste bestuur bestond uit de heren D. Wesselius, I. Muller en W. Klazinga.

Nu is Drachten nog steeds groeiend en ook onze vereniging mag niet klagen over het ledental. Er worden in de maanden september tot en met april op de eerste dinsdag van de maand verenigingsavonden georganiseerd. Ook vinden er twee ruil-koopbeurzen plaats per jaar.

1 september 2015 bestond de vereniging 60 jaar. Hieronder de link naar het bijzondere gebeuren.

Foto's van 1 september 2015.

Voor meer informatie zie de volgende pagina's:
Agenda 2018/2019
Avonden
Ruilbeurs
Rondzending
Hoe word ik lid?
Ledendeel
Inhoud van de veiling
Postalia uit Drachten

Interessante links

Onlangs is het reglement aangepast. U kunt het nieuwe reglement hier vinden.
Het bestand wordt dan naar uw computer gedownload en staat dan waarschijnlijk in de directory download.
Om het te kunnen lezen heeft u Acrobat reader nodig, hier kunt u dit programma gratis downloaden.

In verband met de privacy hebben we een aanvulling op ons huishoudelijk reglement geschreven.

Let op: de ruilbeurzen zijn op een andere locatie, dus niet in de Brede School de Drait maar in De Utwyk!!

Ook kunnen we versterking gebruiken bij de veilingcommissie en de P. R., u hoeft hierbij niet in het bestuur te gaan zitten.

Informeer eens hoe u zich in kan zetten voor onze vereniging. U bent van harte welkom.

De Openbare bibliotheek van Drachten heeft een mooi overzicht van wat zij in hun collectie hebben, klik hier.
Zoals u ziet is de bibliotheek zeker het bezoeken waard!

Disclaimer